Į pradžią
NEMOKAMI AUTOMOBILIŲ SKELBIMAI!
Audi 80, 1.8 l., sedanas, 1989 m. Bulkelė ir tiek. Cinkuota skarda, nedaug rūdžių pagal metus. Projektas turintiems laiko. Istoriniai numeriai jau kaip ir priklausytų:)Yra parūdijimų, nuotrau... Audi 80 303162 Audi EUR 550

Kiekvieną dieną nemokami 0.05 bonų už prisijungimą!Už sukauptus bonus galėsite įsigyti mokamų paslaugų!

Bonai perkelti į Jūsų sąskaitą!

Šiandien jau gavote nemokamų bonų į sąskaitą!

Audi 80

1.8 l., sedanas

Įsiminė 4 lankytojai
Dalintis

Kaina

Kaina550 €
Kaina eksportui550 €

Automobilio duomenys

Markė:
Audi
Modelis:
80
Kėbulo numeris (VIN):
WAUZZZ8AZLA000842
Variklis:
1 800 cm³, 90 AG (66 kW)
Pagaminimo data:
1989
Rida:
333 922 kmTikrinti
Kėbulo tipas:
Sedanas
Kuro tipas:
Benzinas
Pavarų dėžė:
Mechaninė
Durų skaičius:
4/5
Spalva:
Žalia
Tech. apžiūra galioja iki:
2022-09-15
Būklė:
Variklio defektas
SDK:
EMKNNREA
Varantieji ratai:
Priekiniai
Vairo padėtis:
Kairėje

Ypatumai

Eksterjeras

» Žieminių padangų komplektas

Salonas

» Stoglangis
» Tamsinti stiklai
» Vairo stiprintuvas
» Veliūro salonas

Aprašymas

Bulkelė ir tiek. Cinkuota skarda, nedaug rūdžių pagal metus. Projektas turintiems laiko. Istoriniai numeriai jau kaip ir priklausytų:)


Yra parūdijimų, nuotraukose. Važiuoja ok, tik pakaitus varikliui iki darbinės temperatūros pradeda šokinėti apsukos. Reiktų pasikeisti tepalą ir susitvarkyti droselinę sklendę ar velnias žino kas ten už tolygų variklio darbą atsakingas. Pats važinėjau apie 2 metus. Prieš tai važinėjo mama greičiausiai kokius 10 metų, tiesą sakant net pati nepamena kiek laiko tai bulkelei. Pirmoji registracija Lietuvoje 2006-08-30. Buvo smulkių avarijų visokių. Bagažinės gangtis nudažytas ir tiesintas kažkas ten. Šonines dureles nubraukiau į tvoros kampą, nes buvo plikledis ir tiesiog mašina net lėtai važiuojant praslydo. Parkuojantis su bamperiu kitą pabraižiau. Su starteriu kažkas. Vieną dieną iš pirmo karto, kitą niekaip neužsukdavo per kelis kartus. Arba tvarkyti arba keisti reiks. Naujas degimo modulis ir dar visokių smulkių detalyčių iš pakeitęs.

Kas padaryta, tai važiuoklė visa, salono detalių, spidometras pakeistas (rodo kilometrus), pakeistos stabdžių kaladėlės ir priekiniai diskai, Amotikai kažkurie, guoliai, skysčiai ir radijatorius naujas įdėtas. Po žiemos miego galiniai prikepę prie rankinio buvo, bet dabar lyg ir ok.



Nusipirkau JDM projektą, tai šita vargšė liko stovėti kieme. Stovi nuo Naujųjų metų kažkur. Padangos jau pasileido kai kurios. Yra ir vasarinės pusę sezono nuvažiavusios (pridėsiu jeigu sau projektui imsit audę). Šiaip ji dabar tik vietą užima, nes yra dar dvi, o laikyti vietos nėra. Akumas jau pasėdęs.

Žodžiu, investicijų daug nereikalaujantis aparatas. Žiemą šildo puikiai, o vasarą ir taip šilta (liukas ir langai tik vėsina). Kondicionieriaus nėra: (. Dalys pigios, gal tik sunkiau jų rasti. Bet šrotai pagelbės.

Tech'as iki 2022 09 15. Reiks naujo akumo, kad užsikurt, padangas priipūsti, nuvaryti į servisiuką, kur meistras nebijo renkų tepalu išsiterlioti, o ne prie kompo jungia (čia nėra ką jungti). Dėl degimo buvau nuvaręs kažkur Žirmūnuose, tai pačekino ir sako atvaryk po savaitės, po to ar tai korona užpuolė ar kas, kad neradau to meistro, tai taip ir liko.



Atrodo viską surašiau.: )
Skelbimo ID:
303162
Atnaujinimo data:
2022-12-07 17:33:49

Pardavėjas

Privatus pardavėjas

Vilnius, Lietuva
Pranešti apie blogą skelbimą

Automobilio atsiliepimas

Rašyti atsiliepimą

Pasidalink patirtimi apie savo esamą, ar buvusį automobilį!

Nepamirškite paminėti,
kad skelbimą radote Autobonus.lt
Atgal
Įsiminti
Rašyti atsiliepimą apie Autobonus.lt
Sutinku Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.